Про це повідомили на порталі Українського центру оцінювання якості освіти.

НМТ із фізики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням. В УЦОЯО зауважують: інтерфейс демонстраційного тесту відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак структура тесту, типи завдань і тривалість аналогічні справжньому.

Тест із фізики налічуватиме 20 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (12 завдань), на встановлення відповідності («логічні пари») (2 завдання), відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань).

Як і в тестах з української мови та математики вступники зможуть вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до попереднього завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримають результат тестування із цього предмета.

Також в УЦОЯО презентували ПДФ-файл із демонстраційним варіантом тесту з фізики, який учні можуть завантажити на свій пристрій, виконати завдання і звірити свої відповіді з правильними.

Також там повідомили: під час виконання завдань з фізики можна буде користуватися довідковими матеріалами, а саме таблицею «Префікси до одиниць SI» і таблицею значень тригонометричних функцій деяких кутів.

А на платформі iLearn від ГС «Освіторія» вже традиційно розпочалася серія безкоштовних вебінарів для підготовки до НМТ 2023. Долучитися можна за лінком.

Читайте також: НМТ 2023: УЦОЯО опублікував демонстраційний тест з української мови
НМТ 2023: УЦОЯО опублікував демонстраційний тест з математики

НМТ 2023: УЦОЯО опублікував демонстраційний тест з історії України

Пройти тест із фізики
Поділитися цією статтею