Реєстрація триватиме до 11 квітня включно. 

Про це нагадали в МОН. 

Уже 241 897 осіб отримали підтвердження реєстрації та можуть сформувати сертифікат НМТ 2024 року. Станом на сьогодні 238 099 осіб обрали тестування в Україні, а 19 465 — за кордоном.

Як і в попередні два роки, реєстрація на НМТ 2024 проходить в безпаперовій формі, тож подати заявку на участь можна буде онлайн з будь-якого місця перебування. Для цього потрібно скористатися спеціальним сервісом.

Основна сесія НМТ триватиме з 14 травня по 25 червня, а додаткова — з 11 по 19 липня. За кордоном тимчасові екзаменаційні центри створять у 57 містах 32 країн. Зокрема, основна сесія НМТ за кордоном відбудеться в таких країнах: Австрія, Азербайджан, Бельгія, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Естонія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Латвія, Литва, Люксембург, Молдова, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія, Швеція.

Раніше в Україні створили чат-бот, який розраховує ймовірність вступу до ЗВО. Чат-бот Вступ Helper у своєму функціоналі має калькулятор конкурсного бала абітурієнта та розрахунок його вступу на бюджет до конкретного ЗВО.

Поділитися цією статтею