Чат-бот Вступ Helper у своєму функціоналі має калькулятор конкурсного бала абітурієнта та розрахунок його вступу на бюджет до конкретного ЗВО.

Окрім цього, у чат-боті можна дізнатися про терміни вступної кампанії, пільги, конкурсний бал та значення пріоритетів. Вступ Helper постійно оновлюють і доповнюють новими функціями та інформацією щодо вступної кампанії. До того ж він є повністю безкоштовним.

«Мета нашої команди — зробити вступ простішим для абітурієнтів. Наш бот повинен проінформувати, надати впевненості, зменшити рівень стресу та допомогти розставити пріоритети майбутнім студентам, і дати їм змогу отримати бюджетне місце!»  говорить Олександр Кудрявченко, студент КНУ імені Шевченка та голова команди розробників.

Окрім створення бота, команда організаторів регулярно проводить онлайн- та офлайн-заходи, аби поінформувати абітурієнтів про вступ. Там вони розказують детальніше не лише про чат-бот, а й про те, як розібратися у вступній кампанії та зрозуміти свої пріоритети самотужки. Заходи розраховані на всіх охочих майбутніх вступників. Участь у них безкоштовна за попередньою реєстрацією.

Проєкт реалізують у межах програми UPSHIFT, яку в Київській області реалізує ГО «Агенція локальних ініціатив» за підтримки ЮНІСЕФ та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW.

Вступ Helper
Поділитися цією статтею