Реєстрація на НМТ 2024 триватиме до 11 квітня.

Про це повідомили в УЦОЯО.

«В умовах війни НМТ у комп’ютерній формі — єдиний прийнятний варіант проведення вступних іспитів задля забезпечення рівних умов для всіх вступників незалежно від їхнього місця перебування. Водночас варто розуміти, що НМТ не можна пройти дистанційно зі свого планшета, ноутбука або комп’ютера, оскільки його проводитимуть у спеціально обладнаних пунктах тестування (ТЕЦ), створених як в Україні, так і за її межами», — наголосили там.

Як і в попередні два роки, реєстрація на НМТ 2024 проходитиме в безпаперовій формі, тож подати заявку на участь можна буде онлайн з будь-якого місця перебування. Для цього потрібно скористатися спеціальним сервісом.

Основна сесія НМТ триватиме з 14 травня по 25 червня, а додаткова — з 11 по 19 липня. За кордоном центри функціонуватимуть у 28 країнах.

Раніше в Україні створили чат-бот, який розраховує ймовірність вступу до ЗВО. Чат-бот Вступ Helper у своєму функціоналі має калькулятор конкурсного бала абітурієнта та розрахунок його вступу на бюджет до конкретного ЗВО.

Поділитися цією статтею