Благотворительный фонд «Клуб добродіїв» запустил сбор средств на проект «Первая профессия», рассчитанный на то, чтобы научить воспитанников детских домов шить и ремонтировать обувь. Об этом фонд сообщил на своей странице в Facebook с призывом «Профессия важнее конфет!».

Професія важливіше цукерок — #ніцукеркам

Добродії, потрібна ваша підтримка! Ми запустили збір коштів на проект «Перша професія», який реалізовуємо разом з громадською спілкою Освіторія. В рамках ініціативи вихованці дитячого будинку навчаться шити і ремонтувати взуття. Таким чином ми хочемо допомогти соціально-незахищеним дітям отримати навички першої професії, знайти своє місце у світі та не боятися безробітнього майбутнього за стінами інтернату. Заробітну плату викладачів протягом року забезпечує Освіторія, ми ж з вами маємо зібрати гроші на матеріали та інвентар — це 50 000 грн. Проект триватиме рік, а знання залишаться з дітьми назавжди. Професія важливіше цукерок! Підтримуєте? Тоді долучайтесь до ініціативи! БО «БФ «КЛУБ ДОБРОДІЇВ»Код ЕДРПОУ: 40709504,МФО: 321842 р/с: № 26000053177737 (UAH) в ПАТ КБ «ПРИВАТ-БАНК» Призначення платежу: Благодійний внесок на програму Перша професія.

Posted by Клуб Добродіїв on Friday, December 8, 2017

Проект будет реализовываться совместно с ГС «Освитория» и продлится целый год. Всего на инвентарь и материалы необходимо собрать 50 тыс. грн.

Банковские реквизиты для перечисления помощи:

БО «БФ «КЛУБ ДОБРОДІЇВ»
Код ЕДРПОУ: 40709504,
МФО: 321842 р/с: № 26000053177737 (UAH) в ПАО КБ «ПРИВАТ-БАНК»
Назначение платежа: Благотворительный взнос на программу Первая профессия.

«Клуб добродіїв» помогает сиротам с 2011 года. Организация пропагандирует идею против жалости, ведь сиротам нужны знания, навыки и возможности, а не сочувствие. Отдельным направлением деятельности является осуществление заветных желаний сирот. Фонд основал первую в Украине Школу волонтеров.

Поділитися цією статтею
Автор: