У МОН створили дашборд (інтерактивну мапу), на якому кожен охочий зможе переглянути інформацію про розподіл гаджетів від партнерів у громади, школи або області.

Про це розповів Оксен Лісовий.

Тепер кожен охочий зможе відстежувати процес передання техніки, а донори матимуть систему для аналізу та оцінювання актуальних потреб у реальному часі. У МОН планують слідкувати і за фактичним використанням техніки. Для цього девайси підʼєднають до електронної системи менеджменту, яка показуватиме статус роботи кожного ґаджета.

«Забезпечення девайсами вчителів та учнів — одне з ключових завдань нашої команди. У межах ініціативи МОН з відновлення освітнього процесу “Школо, ми разом!” спільно працюємо над цим. Дякую всім партнерам з розвитку, які підтримують та долучаються до підготовки до нового навчального року», — прокоментував пріоритети МОН міністр.

Раніше міністерство також презентувало концепт нових українських шкіл. Він передбачає наявність укриттів, сучасний дизайн і безбар’єрний простір. Наразі планують запустити пілот для п’яти шкіл, які реконструюють відповідно до потреб та вимог нових реалій.

Поділитися цією статтею