Вебінари будуть присвячені діагностичним тестам для виявлення рівня знань учнів на платформі Всеукраїнська школа онлайн. До перегляду запрошують усіх охочих.

Про це повідомило МОН України.

Організатори запрошують учителів математики та української мови взяти участь у вебінарах, у яких автори та розробники тестів розкажуть більше про мету діагностичних матеріалів, як ними користуватися тощо.

Вебінари відбудуться:
– 10 січня о 14:00 для вчителів української мови;
– 17 січня о 14:00 для вчителів математики.

Їх можна переглянути на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням

Нагадаємо, що на платформу ВШО додали діагностичні тести з математики й української мови для учнів 5-х, 7-х та 9-х класів. Первинне діагностичне тестування учням рекомендують пройти на початку навчального року. За його результатами вчитель отримує звіт про успішність дитини у навчанні та рекомендації, які теми потребують додаткового опрацювання. Потім учень отримує перелік посилань на матеріали, які варто опрацювати, аби поліпшити результати навчання.

Діагностика розроблена в межах ініціативи «Збереження доступу до шкільної освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe).

Фото: pexels.com

Поділитися цією статтею