Онлайн-театр Dramox пропонує зробити навчання в українських школах більш інтерактивним вже цього року. На уроках української та зарубіжної літератури учні 7–11-х класів можуть не лише читати твори, а й дивитися вистави від українських та світових театрів. Отже, відкривати красу театру та літератури у зручному форматі відео.

Відтепер, вивчаючи пригоди Лиса Микити, учні 7-го класу можуть переглянути оперу від Львівської національної опери «Лис Микита», написану геніальним композитором Іваном Небесним.

Або ж учні 8-го класу, читаючи «Ромео і Джульєтту», можуть переглянути зворушливу та захопливу постановку в оригінальному звучанні від Стратфордського фестивалю.

Вистава доступна з українськими субтитрами. Для учнів 11-го класу пропонується вистава «Маклена Граса» у виконанні акторів Українського малого драматичного театру (м. Київ). Наразі доступні вже понад двадцять вистав зі шкільної програми й колекція постійно поповнюється.

Окрім того, що перегляд вистав допоможе кращому засвоєнню прочитаного та надихне на дискусію, це також дасть можливість познайомитися з театрами України. Сьогодні понад 30 українських театрів співпрацюють з Dramox.

Учні матимуть змогу сформувати ширше уявлення про сценічне мистецтво в Україні та познайомитися з різними жанрами. Наприклад, «Маленького принца» восьмикласники зможуть переглянути у жанрі балету від Київ Модерн-балет, режисер-постановник Раду Поклітару.


Місячна підписка для одного учня становить 149 гривень. Це на 50% менше від стандартної ціни. Купуючи підписку, учні отримують доступ не лише до вистав на твори зі шкільної програми, а й до десятків інших цікавих історій.

Поділитися цією статтею