Тренінговий центр «Освіторії» запрошує освітян відвідати майстерку «Відверто про штучний інтелект» з Іллею Філіповим, засновником та СЕО студії онлайн-освіти EdEra.

Стрімкий розвиток штучного інтелекту, зокрема поява ChatGPT, став як потенціалом покращення навчального ризику, так і сильною загрозою для академічної доброчесності й мотивації учнів.

18 грудня засновник студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов проведе в Києві офлайн-майстерку з використання штучного інтелекту в освіті.

«Подобається нам це чи ні, але штучний інтелект — наша нова реальність. Важливо навчитися використовувати ШІ з максимальною користю в освітньому процесі. Також необхідно зважати та вміти працювати з викликами, які з ним пов’язані, як-от забезпечення академічної доброчесності та запобігання плагіату», — зауважує Ілля Філіпов.

Учасники зможуть дізнатися та обговорити зі спікером:

  • як правильно сформулювати свої запити до штучного інтелекту;
  • як використовувати ШІ в навчальному процесі;
  • як зробити ChatGPT асистентом учителя.

Щоб взяти участь у заході, потрібно обов’язково заповнити анкету й отримати підтвердження вашої участі. Участь у майстерці безоплатна, але кількість місць на події обмежена — усі подані анкети пройдуть попередній відбір.

Захід відбудеться за адресою: Освіторія Хаб, вул. Князів Острозьких, 2. Початок майстерки о 16:00.

Поділитися цією статтею