5 жовтня о 10:00 відбудеться онлайн-презентація, присвячена ключовим засадам забезпечення рівного доступу до якісної освіти для внутрішньо переміщених осіб.

На реальному прикладі концепції освітнього хабу «Навички майбутнього» в Черкасах буде продемонстровано ефективні механізми організації освітнього процесу в умовах військової агресії.

Хаб побудовано відповідно до засад STEM-підходу. На думку авторів концепції хабу, він є оптимальним, коли можливості реалізації повноцінного очного освітнього процесу сильно обмежені.

STEM дає можливість ефективніше використовувати навчальний час, зібравши невеликі групи учнів очно в одному приміщенні. Так, до прикладу, завдяки технологіям STEM за одну академічну годину одночасно проводяться три лабораторні роботи (з фізики, хімії, біології) і дві практичні (з інформатики та трудового навчання), результати яких учні опрацьовують уже в дистанційному форматі.

Таке освітнє рішення здатне подолати бар’єри наявних обмежень матеріально-технічної бази та засторог безпеки дітей на шляху до реалізації якісного освітнього процесу.

Реєстрація за посиланням.

Поділитися цією статтею