До 31 січня українські вчителі, які мають інтерес до ІТ-сфери, мають нагоду зголоситися на тритижневе стажування в компанії EPAM. Започаткована ще в 2017 програма стажування для освітян Teachers Internship допомагає викладачам не лише отримати поглиблені теоретичні знання та практичний досвід, а й побачити зсередини роботу IT-компанії та індустрії загалом. 

Освітня програма — безкоштовна, вона проходитиме в онлайн-форматі. Можливість зазирнути за лаштунки найбільшої ІТ-компанії України мають вчителі та викладачі всіх вишів та шкіл країни. Учасникам запропонують попрацювати з Hard Skills, а також потренують навички роботи над навчальними проєктами в розподілених командах. Програма стажування проводиться спільно компанією ЕРАМ, Асоціацією IT Ukraine за підтримки Kharkiv IT Cluster. Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікат від ЕРАМ та Асоціації IT Ukraine.

Головна особливість Teachers Internship полягає в тому, що програма не фокусується на певній технології, а дає широке розуміння сучасної IT-галузі. Разом з оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, QA, Frontend, слухачі вивчають основи проєктного менеджменту, методології Scrum, інструменти Git та Jira тощо. На учасників чекає вивчення 15 тем з найактуальнішою інформацією про світ ІТ від експертів-практиків з ЕРАМ.

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ДЕТАЛІ:

  • Тривалість навчання: 3 тижні
  • Прийняття заявок: до 31.01.2023, 9:00 AM. Дати реєстрації можуть змінитися, відповідно може бути продовжено відбірковий період.
  • Початок навчання: 01.02.2023
  • Формат: онлайн, щоденні заняття із середньою тривалістю 1,5–3 години
  • Кількість місць — обмежена, тому відбір учасників ґрунтуватиметься на цілях і мотивації, вказаних учасниками в реєстраційній формі

ЯК ПРИЄДНАТИСЯ

  • Натисніть Зареєструватися, заповніть усі необхідні поля та отримайте підтвердження електронною поштою (перевірте папку «Вхідні» та «Спам»).
  • Заповніть Опитування. Грунтуючись на його результатах відбудеться відбір учасників на програму.
  • Отримайте лист із підтвердженням зарахування на програму (31 січня після 17:00).
Зареєструватися
Поділитися цією статтею