Вчителів запрошують безоплатно опанувати нові освітні методики, навчати дітей важливих у житті та кар’єрі навичок, а після успішного виконання тестових завдань отримати сертифікати про підвищення кваліфікації. А ще разом із дитячими командами як їх тренери взяти участь у Міжнародній освітній програмі Destination Imagination у сезоні 2022/2023. Таку пропозицію для освітян має Національний центр «Мала академія наук України».

Destination Imagination є найбільшою у світі програмою розвитку креативності. Вона була започаткована у США і спрямована на підготовку учнів до професійних викликів XXI століття, виховання майбутнього покоління лідерів та інноваторів. Під час підготовки до змагання школярі вдосконалюють творче та критичне мислення, ораторські здібності, здатність до спільного розв’язання проблем. Це дає їм змогу почуватися впевненіше і налаштовує на успіх у майбутньому.

У Destination Imagination команди учнів працюють над вирішенням нестандартних завдань. Школярів розподіляють за віком. Групи спочатку презентують свої варіанти розв’язання на Всеукраїнській олімпіаді креативності, а потім переможці представлятимуть Україну на Всесвітньому фіналі в США.

Тренінги проходитимуть у режимі онлайн з 10:00 до 15:00. Можна обрати один із таких днів: 8, 15, 22 та 29 жовтня 2022 року. Втім, якщо буде зареєстровано достатньо учасників на певний день, набір на нього припиняється. 

Зареєструватися на подію можна за посиланням

Детальніше про Міжнародну освітню програму Destination Imagination можна дізнатися на офіційній сторінці Facebook: www.facebook.com/DIUkraine та на сайті МАН: https://man.gov.ua/contests/mizhnarodna-osvitnya-programa-destination-imagination. Деталі також можна уточнити електронною поштою: di@man.gov.ua.

Поділитися цією статтею