Аби розвантажити вчителів, команда провідної української онлайн-школи JustSchool створила Just Class — платформу з готовими домашніми, самостійними та контрольними роботами з автоперевіркою.

Щоб використовувати платформу Just Class, вчителю необхідно зареєструватися в сервісі, обрати тему з бази завдань, яка налічує вже понад 40 000 готових вправ, і надіслати посилання учням. Розробники та методисти Just Class подбали про те, щоб домашні завдання були цікаві дітям та заохочували їх до навчання. У розпорядженні вчителя є вправи в різноманітних формах: тести, робота з послідовністю, логічний ряд, робота з термінами, встановлення відповідності та інші завдання для учнів.

Онлайн-сервіс Just Class автоматично перевіряє та оцінює виконані домашні завдання. Всі оцінки зберігаються в особистому кабінеті вчителя та учнів за 12-бальною шкалою.

Над платформою працюють понад 200 методистів та вчителів, всі завдання є авторськими, тому їх неможливо знайти в інтернеті. Для того щоб діти не встигали списати або порадитися з однокласниками, вчитель може встановити дедлайн на виконання завдання.

А нещодавно на платформі Just Class з’явився розділ з вебінарами для вчителів. Наразі вже доступний вебінар з кібербулінгу, який вчитель може прослухати й безкоштовно отримати сертифікат.

Переглянути
Поділитися цією статтею