Громадська організація «СвітОсвіт» у партнерстві з проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України» оголошує набір вчителів на Програму курсів підвищення кваліфікації «Інноватори профільної середньої освіти: підготовка вчителів курсу «Агросфера».

Програма покликана створити стійку спільноту вчителів аграрних дисциплін, які стануть інноваторами у середній профільній освіті. Вони забезпечать прикладне інтегроване застосування навчальних предметів, створять учням умови для співпраці з потенційними роботодавцями, допоможуть школярам сформувати теоретичні знання та практичний досвід в аграрному секторі.

Вчитель, який пройде Програму, отримає комплект навчальних матеріалів для впровадження курсу «Агросфера» та сертифікат, що засвідчить право викладання цього курсу в закладі освіти. Розроблені авторами навчальні матеріали курсу мають гриф ІМЗО МОН України «Схвалено для використання в освітньому процесі».

Старт Програми — 25 січня 2023 року. Формат підвищення кваліфікації — дистанційний. Навчання триватиме з 25 січня до 15 квітня 2023 року. Для участі у програмі необхідно заповнити анкету учасника. Участь безкоштовна.

Деталі можна дізнатися за телефоном — 097 82 81 154, Катерина Немировська.

Поділитися цією статтею