«Освіторія» запрошує вчителів хімії, фізики, географії та біології навчитися вимірювати та надолужувати знання в учнів.

Навчання передбачає проходження онлайн-курсу на платформі О.Університет, а також очні тренінги. Програма тренінгів містить практичні знання та інструменти з подолання освітніх втрат. Тренінги будуть проводити відібрані сертифіковані тренери.

Навчання безоплатне і передбачає сертифікат про підвищення кваліфікації (кількість годин залежить від тривалості) для учасників. Офлайн-тренінги про подолання освітніх втрат для вчителів природничої галузі проводитимуться з червня по вересень у кожній з областей України.

У червні, наприклад, заплановані тренінги в Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Львівській областях. Якщо ви зацікавлені пройти тренінг у червні — реєструйтеся за посиланням. Зі списку в PDF-файлі потрібно вибрати ваше місто та перейти на форму реєстрації для конкретного заходу.

Якщо у вашому місті наразі не анонсовано тренінг, але ви бажаєте взяти участь у навчанні в майбутньому, заповніть, будь ласка, форму. Щоб не пропустити анонси таких тренінгів у липні, серпні та вересні, стежте за соцмережами Освіторії.

Проєкт «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат» реалізує громадська спілка «Освіторія» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), Міністерством освіти і науки України (МОН) за підтримки Глобального партнерства заради освіти (GPE).


Поділитися цією статтею