Hallo — це онлайн-застосунок, користувачі якого не просто вивчають мову, а формують велику спільноту, об’єднану цією метою.

«Hallo неймовірно підтримує українське освітянство і, як каже відоме прислів’я, дає вудку, а не рибу, — тобто знання мови та навички спілкування», — говорить Олександр Елькін, голова ради ГО «ЕдКемп Україна».

У рамках спільного проєкту з «ЕдКемп Україна» платформа надала можливість вивчати англійську мову українським освітянам і учням. Протягом трьох місяців учасники проєкту мали доступ до всіх сервісів платформи і отримали по $ 50 на свої профілі, щоб практикуватися з викладачами. У першій когорті, що навчалася влітку 2022 року, було 52 учителі + 47 учнів, наймолодшим з них було 10 років, найстаршим — 60 років. Упродовж навчання учасники могли моніторити власний прогрес за допомогою щомісячних тестів на платформі, а також трекера для самооцінювання, створеного «ЕдКемп Україна».

Початок навчання другої когорти з України планується з 20 січня 2023 року. Узяти участь у цій безкоштовній можливості можуть вчителі та учні (13+ років). Усі деталі та реєстрація доступні за посиланням. Зареєструватися можна до 13 січня.

Поділитися цією статтею