У Львові відбудеться найбільший в Україні освітній фестиваль «Вчителі майбутнього» від ГС «Освіторія» та Холдингу емоцій «!FEST». Захід пройде 20–21 червня.


Фестиваль є найбільшою в Україні подією такого формату в галузі освіти та відбувається з 2018 року у Львові. Цьогоріч це буде вже четвертий захід, організатори очікують зібрати понад 2000 учасників/-ць та спікерів/-рок з України та закордону.

Освітній фест 2024 — це близько 100 подій, провідні освітні хедлайнери й експерти з України та світу, панельні дискусії, презентації, лекції, майстерки, інтерактивні формати та якісний нетворкінг.

Серед учасників та учасниць вчителі та адміністрації шкіл різних форм власності типів навчання, представники державних установ на чолі з міністром освіти і науки України, ed tech підприємці, лідери громадської думки в галузі освіти, суспільних трансформацій та інновацій, представники українських та міжнародних громадських організацій.

У програмі понад 10 тематичних напрямків: філософія освіти, дошкілля, початкова освіта, НУШ і компетентнісне навчання для життя, старша профільна школа, цифрова трансформація освіти, педагогічне лідерство та освітній менеджмент, шоурум освітніх інновацій STEMеxpo, ментальне здоров‘я та спорт, інклюзивна освіта та інші.

Головна тема заходу освітнього фестивалю «Вчителі майбутнього 2024» — «Сила освіти під час війни». Детальна програма заходу буде оприлюднена згодом на сайті події.

Вартість одного квитка — 700 грн на два дні фестивалю. У вартість входить відвідування всіх лекцій, майстерок і розважальної частини заходу. Фестиваль відбудеться за адресою: Львів, вул. Старознесенська, 24-26, на території FESTrepublic.

Купити квиток
Поділитися цією статтею