Сервіс JustClass пропонує великий вибір цікавих та розвивальних завдань з елементами ігрових механік. Він створений для вчителів і учнів та містить базу із 40 тисячами готових домашніх, самостійних та контрольних робіт з автоперевіркою.

Згідно з доcлідженням якості організації освітнього процесу в умовах війни, на кінець листопада 2022 року кількість учнів, які навчаються дистанційно, становила майже 19%. Однак ця цифра зростає через кількість хворих на грип та ГРВІ. Зокрема, йдеться про Закарпаття, Львівщину, Вінниччину, Рівненщину, де в багатьох школах оголосили карантин. Навчання під час карантину може бути складним для дітей, які звикли до інших умов навчання.

Саме тому сервіс JustClass пропонує великий вибір цікавих та розвивальних завдань з елементами ігрових механік. Платформа для дистанційного навчання JustClass має різноманітні вправи: завдання з фото та відео, кросворди, встановлення відповідності, анаграми, тести. До речі, останні є найпопулярнішим форматом серед учителів та учнів, тому база тестових завдань постійно поповнюється. 

Щоб почати користуватися електронною освітньою платформою для дистанційного навчання, вчителю необхідно зареєструватися в сервісі JustClass, обрати предмет і тему з бази завдань та надіслати посилання учням. Усі оцінки зберігаються в особистих кабінетах, де вчитель може легко простежити прогрес учня і надати якісний зворотний зв’язок.

Платформа допомагає заощадити час учителів на створенні та перевірці домашніх завдань. Натомість його можна використати для комунікації з учнем: прокоментувати виконання домашнього завдання, підказати, над чим варто попрацювати більше, похвалити, із чим він добре впорався. Над розвитком платформи працюють понад 200 методистів та вчителів, які мають досвід викладання в школах. Усі завдання є авторськими та унікальними, саме тому їх неможливо знайти у відкритому доступі. А для того щоб уникнути списування, вчитель може встановити дедлайн на виконання завдання.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею