Український національний комітет програми United World Colleges розпочинає відбір учнів на 2023–2025 навчальні роки. Переможці відбору отримають можливість навчатися протягом двох років в одному з 18 коледжів на чотирьох континентах зі стипендією до 100%.

Коледжі Об’єднаного Світу — це глобальний освітній рух, що робить освіту доступною та об’єднує людей, нації та культури задля всесвітнього миру та сталого майбутнього.

Сьогодні рух UWC об’єднує 18 коледжів на 4 континентах, у яких навчається молодь віком 16–19 років з понад 180 країн світу.

Навчання відбувається англійською мовою за програмою Міжнародного Бакалаврату (International Baccalaureate), що є міжнародним еквівалентом 11-го та 12-го класів старшої школи. Ця програма високо цінується університетами по всьому світі, включаючи США та Європу.

Рух UWC вірить, що фінансова ситуація не має обмежувати доступ до якісної освіти, тож усі фіналісти програми матимуть змогу отримати стипендію, котра покриватиме до 100% вартості навчання та супутніх витрат залежно від потреби родини.

Аплікант має відповідати наступним критеріям:

  • громадянин України;
  • дата народження — між 2 вересня 2005 року та 1 вересня 2007 року включно;
  • учень 10–11-го класів (або 1–2-го курсів коледжу);
  • володіє англійською мовою;
  • демонструє високі академічні досягнення;
  • є всебічно розвиненим та відкритим до нових ідей;
  • демонструє розуміння та підтримку ідеалів UWC;
  • прагне бути лідером та змінювати світ на краще.

Організація запрошує до участі всіх школярів незалежно від місця проживання, включно із біженцями, резидентами окупованих територій, а також примусово депортованих українців.

Як взяти участь?

Онлайн-анкета та детальні інструкції доступні на сайті. Заявки приймають до 30 жовтня 23:59 за київським часом.

Після заповнення анкети успішні апліканти пройдуть ще три етапи, що включатимуть співбесіду, обговорення глобальних проблем та розробку проєктів. У зв’язку з військовим станом та дислокацією учасників відбір відбуватиметься повністю в режимі онлайн.

E-mail для звернень.

Поділитися цією статтею