Карантин навчанню не загроза. Безкоштовно готуватися до ЗНО дистанційно та з найкращими викладачами можна на гейміфікованій онлайн-платформі iLearn!

Навчання цікаве, безкоштовне і доступне 24/7: тут є онлайн-курси з основних предметів ЗНО, вебінари з найкращими репетиторами Києва, тести, подкасти, матеріали для самопідготовки.

Завдяки iLearn українці, які не мають змоги відвідувати дорогих репетиторів, вступають на безкоштовне навчання в омріяні виші. Про одну з випускниць проєкту розповіли в сюжеті СТБ.

«Була школяркою з маленького села, а нині студентка престижного столичного вузу і вчиться безкоштовно. Богдана Бурин успішно склала ЗНО, та ще й ні копійки не витратила на репетиторів, тому що навчалася в інтернеті!»

iLearn (проєкт громадської спілки «Освіторія») — інноваційна платформа з навчальними онлайн-курсами, тестами та вебінарами для всіх, хто бажає навчатися та успішно скласти ЗНО. Можна створити свого супергероя, заробляти «ВчиБакси» та отримувати призи.

Нагадаємо, через коронавірус в Україні перенесли дати пробного ЗНО.

Проєкт є складовою Програми Розвитку Молоді, яка реалізовується в партнерстві з компанією Coca-Cola HBC для підтримки дітей зі шкіл-інтернатів. Програма допомагає дітям визначитися з майбутньою професією і якісно підготуватися до ЗНО.

Читайте також:

Як скласти ЗНО з англійської на 200 балів

Стартувала безкоштовна онлайн-підготовка до ЗНО на iLearn

iLearn став одним з найкращих освітніх проєктів!

«Освіторія» та Coca-Cola допомагають випускникам шкіл-інтернатів вступати до вишів

Програма розвитку молоді: як учням інтернатів подолати поріг ЗНО

Поділитися цією статтею