Вийшов новий освітній блог «Як створити відео для онлайн-курсу» від EdEra. Студія онлайн-освіти за 4 роки свого існування створила тисячі навчальних відео і ділиться власними знаннями щодо створення освітнього відеоконтенту.

Ви хочете створювати навчальні відео? Відчуваєте, що повинні розповідати людям про онлайн-освіту, але не знаєте, як це робити?

Відділ досліджень EdEra створив новий освітній блог, щоб детально пояснити:

• чому відео – це ефективний навчальний інструмент;

• як створити якісне відео для онлайн-курсу;

• якими повинні бути контент та довжина відео;

• як експертові поводити себе у відео.

Освітяни проаналізували дослідження міжнародної освітньої платформи edX та наукові матеріали про те, як відео впливає на залучення студентів. До речі, для тих, хто хоче більше дізнатись про науку створення ефективних навчальних відео, EdEra рекомендує добірку тематичних матеріалів у своєму блозі. У ньому – практичні поради щодо створення відеоконтенту. Наприклад, про те що найоптимальніша довжина відео – 6 хвилин.

У блозі можна дізнатись, чому перегляд навчальних відео ефективніший за читання або прослуховування матеріалу. Крім того, пропонують рекомендації від професора Р. Маєр з лекції Гарвардської ініціативи з навчання та викладання. Увесь блог можна прочитати тут.

Поділитися цією статтею