Освітян запрошують долучитися до фахового обговорення освітніх технологій — як EdTech змінює світ. Інсайтами і трендами поділяться учасниці української делегації Bett UK 2024, найбільшої EdTech-події світу, що проходить у Великій Британії.

8 лютого Тренінговий центр «Освіторії» проведе захід «Майбутнє освіти: уроки головної EdTech-події світу» в офлайн-форматі, щоб познайомити вчителів із трендами та найкращими світовими практиками впровадження освітніх технологій, презентованими на Bett UK 2024.

Серед запрошених спікерів(-ок):

  • Юрій Гайдученко, керівник Тренінгового центру «Освіторії»;
  • Олена Шевченко, керівниця початкової школи Новопечерської школи;
  • Тетяна Ткаченко, заступниця директора Новопечерської школи з ІТ-напряму, керівниця дистанційної школи, вчителька інформатики;
  • Анна Столій, учителька української мови Новопечерської школи;
  • Наталія Лимонова, засновниця інтерактивної платформи GIOS, членкиня Правління STEM Коаліції.

Експерти поділяться інноваційними рішеннями інших країн, релевантним для України досвідом і підходами за підсумками свого візиту на Bett UK 2024 (захід відбудеться в Лондоні вже 24–26 січня). Обговорюватимуть переваги та ризики використання технологій штучного інтелекту в освіті, інноваційне викладання, забезпечення інклюзивної культури в навчальних закладах, провідні ідеї щодо професійного розвитку вчителя, покращення психічного здоров’я вчителів і учнів тощо.

«Цьогоріч у Bett UK візьмуть участь близько 30 тисяч освітян та інноваторів із понад 120 країн світу, понад 600 освітніх EdTech-компаній. Ми з командою щороку відвідуємо цей захід, який традиційно проходить у Лондоні, щоб тримати руку на пульсі освітніх інновацій і впроваджувати найкращі рішення у свої проєкти. Будемо раді розповісти українським освітянам про найголовніші та найцікавіші тренди», — каже Анна Сидорук, виконавча директорка громадської спілки «Освіторія».

Програма заходу «Майбутнє освіти: уроки головної EdTech-події світу» стартуватиме о 17:00 і триватиме до 18:30.

Реєстрація учасників почнеться з 9:00 за адресою: «Освіторія Хаб», Київ, вул. Князів Острозьких, 2.

Участь безоплатна. Щоб долучитися, потрібно заповнити анкету за посиланням і отримати підтвердження вашої участі.

Кількість місць на події обмежена, тому всі подані анкети пройдуть попередній відбір.

Реєстрація
Поділитися цією статтею