Онлайн і офлайн заходи до Дня української державності проводитимуть заклади позашкільної освіти. Що і де відвідати та як приєднатися.

1. Тест «Вік тризуба, прапор-рекордсмен, змінений гімн: що ти знаєш про державні символи України?» від Національного центра «Мала академія наук України» можна пройти за посиланням.

2. Лекція-зустріч «Україна понад усе» в межах науково-патріотичного проєкту «Гутірки: Україна та новий історичний час» на YouTube-каналі Малої академії наук учнівської молоді Дніпропетровської обласної ради.

3. Заходи, організовані Київською Малою академією наук учнівської молоді:

  • комплексний інтегрований навчально-просвітницький захід «Українська Державність – мій Символ, моя Віра, мій Вибір»;
  • правовий онлайн-тест «Спадкоємці Володимирового Тризуба»;
  • UAНаука: подкаст «Обличчя України майбутнього»;
  • профільна онлайн-студія «Моя Україна: історія державницького поступу».

4. Фотовиставка «Держава твориться перемогами» від Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

5. Тематичний флешмоб від Закарпатського обласного центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді.

6. Фотовиставка «Державні символи України» та «Видатні державотворці України» від Обласного еколого-натуралістичного центру дітей та учнівської молоді Дніпропетровської обласної ради.

7. Гра-подорож «Майндруймо Україною» від Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

8. Свято «День українських традицій» від Вінницької обласної станції юних натуралістів.

9. Патріотична акція учнівської молоді від Полтавського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Поділитися цією статтею