Платформа TalkEn.Cloud, яка допомагає викладати англійську, представляє новий український цифровий продукт.

Він складається з двох основних елементів: LMS (система менеджменту навчального процесу) та Бібліотеки інтерактивних підручників.

  • LMS – особисті кабінети для керівника, вчителя та учнів з відповідними інструментами для кожного. В LMS ви зможете створювати розклад занять, індивідуальні профілі та групи учнів, визначати рівень знання англійської за допомогою вступного тесту, обирати підручники учню або групі. І це далеко не всі можливості, тому треба спробувати.
  • Бібліотека. На платформі Talken.Cloud зібрано 46 інтерактивних підручників рівнів від pre-A1 до B2 (за системою CERF) для учнів з 1-го по 11-й клас. Підручники мають гриф МОН.
  • Інтерактивний підручник. Понад 2000 інтерактивних уроків з готовими планами занять, система зі 180+ тестів з автоматизованою перевіркою, трекінг прогресу учнів у виконанні завдань у підручниках.
  • Новітня модель викладання «Перевернутий урок». Учні вдома розбирають нову тему, а на занятті вже разом практикуються в ній. Але ви зможете легко адаптувати її під традиційну.

До кінця серпня діє тестовий період, протягом якого можна користуватися всім функціоналом платформи безкоштовно.

Детальніше про платформу, ціни та можливості можна дізнатися на сайті.

Поділитися цією статтею