Освітній серіал про краудфандинг стартував на Дія.Освіта. Є чудова ідея, але немає грошей на її втілення? Не обов’язково з цим миритися, можна спробувати зібрати гроші. Трапляється, зовсім незнайомі люди дають шанс цікавим новаціям вчителів, старшокласників за принципом краудфандингу. 

Що це та як скористатися таким шансом — про це детально розповідається у 8 серіях. Адже мета серіалу — навчити освітян та учнівство залучати фінансування для свого проєкту. Краудфандинг — це фінансова підтримка від людей, які зацікавленні у вашому проєкті. Кожний, хто прагне долучитися до фінансування, може ознайомитися з проєктом і відстежувати всі етапи його розвитку на відкритій краудфандинговій платформі.

Серед спікерів — керівники краудфандингових платформ, менеджери, автори креативних зборів. Аби подолати тривогу тих людей, які раніше не знали про переваги цього метода, у серіалі можна дістати покрокову інструкцію. Зокрема, спікери Антон Тимошенко, Сергій Лукачко, Надія Пікуль та Наталя Попова розповідають про етапи краудфандингу, стратегію та планування краудфандингових проєктів, основи комунікації з цільовою аудиторією, звітування та контакт з доброчинцями. Де таких спонсорів знайти? У серіалі йдеться про основні міжнародні та українські краудфандингові платформи. Можна навіть навчитися організовувати креативні піар-кампанії та залучати амбасадорів!

Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри та краудфандингової платформи «Моє Місто» за сприяння Європейського фонду підтримки демократії (The European Endowment for Democracy, EED) і Netpeak Group

Поділитися цією статтею