Команда фільму «Стоп-Земля» запрошує працівників київських шкіл спробувати сили в кастингу драми про дорослішання та отримати шанс стати зіркою українського кіно. «Стоп-Земля» — історія про перший чуттєвий досвід, закоханість, дружбу й відповідальність. Історія 16-річної Маші та її друзів, які навчаються у звичайній київській школі.

Зйомки ігрового повнометражного дебюту режисерки та сценаристки Катерини Горностай стартують вже цієї зими.

Кого шукають творці шкільної драми? Для зйомок потрібні: батько, матір, вчителька і вчитель. Орієнтовний вік героїв — 35–50 років.

У заявці потенційним учасникам кінозйомок треба надіслати інформацію про себе, фотографію та відповідь на питання «чому вам цікаво взяти участь у проекті?»

Контактна особа для надсилання заявок на участь у кастингу: lyubarova.casting@gmail.com

У темі листа вкажіть «Стоп-Земля». Крайній термін подачі заявок 15 грудня.

Навіть якщо ви не знаєте азів акторської майстерності, це не стане на заваді для режисерки Катерини Горностай. Професіонали кіно та театру, зокрема сценічної мови й акторської майстерності, проведуть з обраними героями майстер-класи з акторської майстерності та розподілять ролі.

30-річна Катерина Горностай — одна з найперспективніших українських молодих режисерок. Кінокритики відзначають її особливий стиль та вміння передавати життя без награності. У 2015-му її короткий метр «Віддалік» визнали найкращим фільмом національного конкурсу на кінофестивалі «Молодість». Під час розроблення її майбутній повнометражний дебют уже отримав низку нагород багатьох міжнародних фестивалів.

Серед них — приз за найкращу презентацію проєкту та Producer’s Network Award у Коттбусі, відзнака Лондонської кіноакадемії на фестивалі у Вроцлаві та інші. Над виробництвом фільму працюють кінокомпанії «ESSE Production House» (Україна), «Магіка Фільм» (Україна) та «Film Jam PE» (Литва).

Поділитися цією статтею