Людмила Булигіна стала однією із 17 осіб, яким був присвячений спецвипуск Liga.net «Натхнення 2022».

«Булигіна викладає інформатику в політехнічному ліцеї НТУУ “КПІ” в Києві. Цьогоріч вона разом з Юрієм Гайдученком, вчителем української мови та літератури, започаткувала волонтерський проєкт “Вчитель іде в ЗСУ”. Він збирає донати на закупівлю амуніції та автівок для потреб вчителів, які з освітнього фронту пішли на військовий», — зазначає видання.

«Вітаю Людмила Булигіна із потраплянням до такого почесного рейтингу! Коли до мене звернулись від LIGA.net із питанням про вчителя 2022 року, я відразу згадав саме про Вас. Попереду ще багато роботи. Але з такими освітянами, з такими колегами та однодумцями ми здатні на все!», — привітав колегу переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

Цьогоріч Людмила та другий співзасновник ініціативи Юрій Гайдученко також отримали відзнаку вчителів-волонтерів від Global Teacher Prize Ukraine. Під час церемонії їх особисто нагородив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Завдяки їхній ініціативі десятки учителів, які пішли в ЗСУ, отримали бронежилети, каски, прилади нічного бачення, рації та багато іншого спорядження. 

Поділитися цією статтею