Команда Edcamp.ua підготували 25 унікальних, емоційних, правдивих і дуже щирих інтерв’ю з освітянами. Усі вони з різних куточків України і пережили зовсім різний досвід, але їх об’єднала одна величезна біда, яка прийшла до нас 24 лютого.

Ці люди відрізняються за віком, професійним стажем, предметом викладання. Але всіх об’єднує розуміння цінності України, відчуття власної відповідальності та суб’єктності щодо ситуації у країні.

В інтерв‘ю викладачі й викладачки розкажуть про те, які уроки вони винесли і поділяться думками щодо уроків для світової спільноти.

Тексти публікуватимуться протягом двох місяців українською та англійською мовами на сайті Edcamp.ua , на сайті Медіагрупа Накипіло, а також на міжнародних платформах.

Також платформа стартує краудфандингову кампанію «Моя війна: уроки».

Вона покликана допомогти педагогам продовжувати виконувати свою головну місію — навчати українських дітей свободі, демократії, відповідальності, критичному мисленню і, зрештою, доброті.

Зібрані кошти будуть витрачені на:

🔹 набори для дистанційної роботи (ноутбук, комп’ютерну мишку, роутер, навушники, пакет послуг для підключення інтернету);

🔹 фахові консультації з психологічно-емоційної підтримки;

🔹 підтримку регіональних освітянських (не)конференцій.

Підтримати донейтом можна тут

Поділитися цією статтею