1500 учителів початкових класів, по 1000 учителів математики та вчителів української мови і літератури, а також 500 учителів історії та дисциплін громадянської освіти вже можуть зареєструватися для проходження сертифікації 2024 року.

Про це повідомили в УЦОЯО.

Реєстрація триватиме з 15 по 30 січня 2024 року у два етапи: основний (15–25 січня) і додатковий (26–30 січня). Однак педагогічні працівники, які працюють за відповідним профілем за сумісництвом чи суміщенням, та керівники з педагогічним навантаженням взяти участь у сертифікації не зможуть. Реєстрацію відкриють для 1500 учителів початкових класів, по 1000 учителів математики та вчителів української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової середньої освіти, а також 500 учителів історії та дисциплін громадянської освіти, які працюють на відповідній посаді за основним місцем роботи, мають стаж педагогічної роботи не менш ніж два роки.

Зареєструватися можна шляхом подання реєстраційної картки-заяви на сайті УЦОЯО та необхідних документів. В УЦОЯО радять докладно вивчити процедуру реєстрації та підготувати комплект документів, зокрема довідку з освітнього закладу. Там зазначають: неправильно оформлена довідка може призвести до відмови в реєстрації, тому слід дотримуватися встановленого зразка та надавати повну інформацію.

Поділитися цією статтею