Визначили вартість платних тестів ЗНО 2022 для учасників, які захочуть скласти більш ніж 5 предметів, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Вартість визначена відповідним наказом УЦОЯО. Замовити послугу додаткового ЗНО учасники зможуть з 4 до 14 березня після того, як зареєструються для участі в основній сесії.

  • Додаткове незалежне оцінювання з історії України, фізики, хімії, біології, географії коштуватиме 354 гривні за один предмет.
  • Додаткове тестування з будь-якої іноземної мови — 789 гривень за предмет.

Охочі скласти більш ніж 5 предметів мають розмістити відповідне замовлення за допомогою спеціального сервісу через інформаційну сторінку учасника ЗНО, створену на сайті УЦОЯО.

Оплата послуг буде здійснюватись у безготівковій формі із застосуванням електронного платіжного засобу через відповідні посилання з інформаційної сторінки учасника або через термінали самообслуговування чи каси банківських установ.

Випускники мають право скласти ЗНО 2022 з 5 предметів безкоштовно. Платні тести будуть лише якщо учасник захоче скласти додаткові ЗНО. Це не обов’язково, лише за бажанням випускників.

Безкоштовно підготуватись до ЗНО
Поділитися цією статтею