BFMC у партнерстві з EFI запрошує українських школярів взяти участь у першій в Україні Міжнародній Економічній Олімпіаді від чеського Institute of Economic Education.

Олімпіада складається з чотирьох етапів: шкільний, регіональний, національний та міжнародний. На національний етап потраплять 50 найкращих учасників, а вже серед них буде обрано 5 учнів, які представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі. Окрім України, там буде представлено ще більше 17 країн світу.

Для участі в Олімпіаді не потрібно навчатися у спеціалізованій школі або класі. Варто лише навчатися у 10-11 класах.

Щоб взяти участь у Олімпіаді, вчителям необхідно зареєструвати свою школу за посиланням. Після реєстрації педагоги стануть координаторами шкільного туру у своєму навчальному закладі, саме їм буде надіслано інформацію про дати та час проведення Олімпіади і надано пароль доступу до тестування. Школа, яка відправить на Олімпіаду найбільшу кількість учасників, отримає винагороду. Зареєструвати навчальний заклад необхідно до 28 лютого 2023 року.

Зареєструватися

Детальніше про Олімпіаду читайте на сайті EFI.

А з 8 по 12 лютого о 20:00 BFMC проведе вебінари для вчителів, які уже зареєстровані або поки планують подати заявку на участь у шкільному етапі Олімпіади. Зареєструватися на вебінар можна за посиланням.

Економічна Олімпіада — це змагання з економічного мислення між школярами різних країн, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності.

Поділитися цією статтею