Представництво ЄС в Україні оголошує набір українських школярів та студентів для участі в EU Study Days (Єврошколі) 2023.

EU Study Days надають можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз і відносини між ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері.

Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

До участі в програмі запрошуються учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9–11-ті класи) та цікавляться європейською інтеграцією, бажають розширити свій світогляд.

Перевагою в конкурсному відборі буде:

– здобуття призових місць на учнівських олімпіадах, конкурсах, змаганнях протягом останніх двох років;

– участь у діяльності шкільного євроклубу або при бібліотеці для дітей та юнацтва;

– участь в іншій позакласній, позашкільній діяльності, яка стосується вивчення європейської історії, культури, цінностей тощо.

Учасники-школярі також можуть отримати сертифікат про успішне проходження курсу. Для цього вони мають повністю завершити як мінімум вісім онлайн-модулів із десяти. Сертифікат міститиме інформацію про кількість годин і програму курсу.

Конкурсний відбір відбуватиметься у два етапи:

Кінцева дата подання заявок: 6 березня 2023 року, 20:00.

Долучитися
Поділитися цією статтею