Учнів 8–10-х класів з усієї України запрошують взяти участь у 10-й Школі з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2022.

«Мрієш втілювати круті проєкти в підлітковому віці, знайти нових друзів з усієї України та здійснити свою мрію? Поквапся долучитись до освітнього проєкту для школярів «Агенти змін»! — закликають організатори.

У цьогорічному наборі візьмуть участь 100 дітей з усієї України, які протягом 10 місяців з допомогою кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів зможуть втілити в життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Для участі у відбірковому турі учасникам необхідно:

1. Заповнити анкету

2. Прочитати промову про свободу та переглянути відео «De Libertate» на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту «Хорея Козацька»

3. Написати есе з 400–700 слів на тему «Вільні творити майбутнє» та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника.

Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за посиланням.

Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе — 31 січня (23:59) 2022 року.

Результати першого етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов перший етап відбору, буде запрошено до співбесіди. За результатом співбесід список учасників буде опубліковано після 9 березня.

Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, житлом, роздатковими матеріалами за рахунок НЦ «МАНУ».

Навчання у школі відбуватиметься в чотири кількаденні етапи. Перший етап розпочнеться наприкінці березня — у квітні 2022 року, завершення школи — у листопаді-грудні. Для учасників передбачені домашні завдання та консультації впродовж усього періоду.

Детальніше про проєкт та умови участі — на сайті.

Поділитися цією статтею