Школа англійської мови Green Country вдруге організовує благодійну ініціативу для школярів. Спільно з випускниками нью-йоркського Union College команда проведе понад 50 розмовних занять за донат ЗСУ.

«Це був супердосвід для доньки! Просто поговорити з дітьми на спільно цікаву тему під супроводом мегаприємної дівчини з-за океану. Після заняття дитина ще довго ділилася враженнями і цілим спектром емоцій», — говорить мама школярки, яка відвідала розмовні заняття з носіями мови за донат.

Уперше команда школи зібрала 116 000 грн на потреби українського флоту і продовжує надалі допомагати Україні, регулярно влаштовуючи благодійні ініціативи для школярів.

У межах занять школа Green Country пропонує учням практикувати англійську з носіями мови — випускниками Union College. Щотижня будуть обговорюватися загальновживані теми: від музики та кіно до космосу та новітніх технологій. Заняття проходитимуть двічі на тиждень протягом місяця. Мінімальний благодійний внесок — 200 грн/урок, але можна задонатити більше. 100% зібраних коштів буде передано ЗСУ.

Проведення «Розмовних занять із носіями мови за донат» планується з 21 січня по 26 лютого 2023 року. Приєднатися можна на будь-яку кількість занять. Узяти участь у цій благодійній ініціативі можуть школярі 9–16 років.

Усі деталі та реєстрація доступні за посиланням.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею