Школи з усієї України запрошують взяти участь у змаганні з фізичної культури та здорового способу життя в рамках проєкту «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». Переможці отримають гранти на обладнання для STEM-лабораторій. Про це оголосили на офіційній сторінці проєкту.

Усі охочі школи можуть зареєструватися для участі в проєкті до 15 листопада включно за посиланням на сайті програми.

Проєкт покликаний популяризувати здоровий спосіб життя та виховувати корисні звички серед школярів. Автори проєкту підтримують концепцію «здорового дизайну» відпочинкових зон та приміщень, де перебувають і харчуються діти.

Щоб взяти участь, необхідно розробити план «здорових» активностей і звітувати про досягнення щотижня. Програма складається з трьох випробувань:

«Фізична культура» (16 листопада – 16 грудня 2020);

«Ментальне здоров’я» (2 лютого – 2 березня 2021);

«Здорове харчування» (1 квітня – 30 квітня 2021).

Після кожного етапу на основі звітів шкіл буде обрано переможців. Таким чином, протягом Програми буде визначено 15 переможців, які отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM-лабораторій (STEM розшифровується як: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics). Залежно від призового місця школа може отримати 35 000, 20 000, 15 000 або 10 000 грн.

Правила участі можна прочитати на сторінці проєкту.

Фото: pexels.com.

Поділитися цією статтею