Триває реєстрація для участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту. Для участі в ній уже зареєструвалися понад 5 тисяч вступників. Про це повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет.

Вступники, які мають бажання складати тест, але не встигли заповнити реєстраційну картку до 19 квітня 2022 року, можуть зареєструватися до 20 червня на сайті УЦОЯО та взяти участь у додатковій сесії.

Щоб узяти участь в НМТ вступникам, які цьогоріч НЕ реєструвалися для участі в ЗНО, потрібно:

  • З 10 до 20 червня створити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на вебсайті УЦОЯО.

За можливості варто роздрукувати реєстраційну картку, заповнити від руки заяву про участь у тестуванні, вклеїти фото для документів розміром 3×4. До заяви треба додати копію паспортного документа, копію документа про повну загальну середню освіту (за потреби додати медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання за формою № 086-3/о) і надіслати такий комплект документів до того регіонального центру оцінювання якості освіти, який зазначено в контрольно-інформаційному листі, сформованому разом із реєстраційною карткою.

Якщо немає можливості скористатися засобами поштового зв’язку, документи можна надіслати на електронну адресу відповідного регіонального центру, вказану в реєстраційному повідомленні. У темі листа слід зазначити своє прізвище, а також те, що це реєстраційні документи. Наприклад: Шевченко_реєстраційні документи.

  • З 01 до 10 серпня уточнити назву населеного пункту для проходження НМТ.
  • До 12 серпня отримати запрошення-перепустку з місцем розташування тимчасового екзаменаційного центру для проходження НМТ і датою та часом початку тестування.
  • 16–20 серпня узяти участь у додатковій сесії тестування.

Зауважте, що вступники, які під час основного періоду реєстрації сформували реєстраційні картки на сайті УЦОЯО, однак до 7 червня з тих чи тих причин не змогли підтвердити своєї участі в НМТ, ПОВТОРНО НЕ РЕЄСТРУЮТЬСЯ, а з 8 до 18 липня підтверджують бажання проходити тестування в додаткову сесію. Докладніше ー за посиланням.

Поділитися цією статтею