20 вересня розпочинається другий сезон онлайн-лекторію Science4Kids від організації INSCIENCE.

Українські науковці та науковиці розповідатимуть дітям 8–12 років про астрофізику, палеонтологію, ботаніку, біологію, хімію, генетику, інженерію та інші STEM-галузі. Також діти зможуть поспілкуватися з жінками-науковицями та дізнатися про те, як будувати кар’єру у сфері науки і технологій.

Вебінари проводитимуться щовівторка та щочетверга о 19:00 за Києвом на платформі Zoom. Приєднатися можна за посиланням у Telegram-каналі Science4Kids. Записи вебінарів, що вже відбулися, можна знайти на сайті.

Вебінар триватиме півтори години щовівторка: перша частина — розповідь науковця/иці з великою кількістю візуального матеріалу; друга частина — гра в Kahoot і закріплення матеріалу; третя частина — питання до лектора/ки.

Онлайн-зустріч із науковицею триватиме 45 хвилин щочетверга: перша частина — розповідь спікерки про свій шлях у науці чи технологіях, друга частина — спілкування з дітьми у форматі Q&A.

Онлайн-лекторій Science4Kids особливо допоможе дітям, що були вимушені залишити свої домівки через вторгнення росії. Діти зможуть отримати додаткові знання зі STEM-галузей і залишитися інтегрованими в український науковий і освітній процес.

Більше інформації про Science4Kids шукайте на сайті проєкту та в медіакіті.

Поділитися цією статтею