Новий комікс-манга «Метаверс мандрівники» під назвою «Скарби брендів» вже доступний для дітей і підлітків.

У новому випуску коміксу автори розповіли про те, для чого існують торговельні марки, що таке «розмивання» брендів і контрафакт, а ще — як захистити свої позначення в інтернеті.

Комікс представлено двома мовами — українською та англійською. Ознайомитися з третьою частиною «Метаверс мандрівники» можна за посиланнями:

для онлайн-читання:

для друку:

У попередніх частинах коміксу йшлося про те, чому ідеї потребують захисту, хто головний ворог винахідника, у чому полягає важливість авторського права і як боротися з плагіатом.

Бенефіціаром проєкту виступає Міністерство економіки України. Автори сценарію і тексту — представники ІР-офісу. Видання є результатом творчої діяльності і не призначене для продажу або використання з комерційною метою.

Видання здійснено за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», що фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поділитися цією статтею