Зібрали для вас освітні можливості цього тижня.

Goethe-Institut Ukraine та Всеукраїнська школа онлайн оголошують конкурс із вивчення німецької. Для цього необхідно зареєструватися на платформі, переглянути відео «Німецька з Фро» за 5-й та 6-й клас і дати відповідь на 12 запитань у формі нижче. Переможців буде оголошено 23 червня на сайті Goethe-Institut Ukraine. Усі учасники отримають сертифікати та призи.

Пройти тест

Вчителів запрошують на навчання із профорієнтації для підлітків. Програма розрахована на освітян, психологів, карʼєрних консультантів, молодіжних працівників та людей, що мають досвід роботи з підлітками. За час навчання учасники курсу опанують необхідні вміння, навички та компетенції для роботи з підлітками та будуть здатні навчити їх відповідних інструментів для ефективного планування кар’єри. Для двох відібраних учасників програми передбачено грант на навчання. Після завершення програми можна отримати сертифікат. Форму подання заявку можна переглянути за посиланням. Заповнену форму слід надсилати на пошту contact@generationplus.com.ua.

Подати заявку

Вийшов молодіжний проєкт про заклади професійної освіти. Комунікаційне агентство pedan|buro  презентувало освітній YouTube-проєкт «КоледжСheck» про заклади професійної (профтехнічної) та фахової передвищої освіти. Ведучі проєкту — Олександр Педан та його донька Валерія. Також кожного випуску до них приєднуватимуться популярні українські виконавці, актори та інфлюенсери: Ірина Кудашова, ROXOLANA, ENLEO, Микола Мальчин, Маша Кондратенко та Влад Шевченко. 

Переглянути

200 тисяч гривень для вчителів STEM-дисциплін: в Україні шукають талановитих педагогів. Щоб підтримати вчителів точних наук, національна премія Global Teacher Prize Ukraine об’єднала свої зусилля разом із програмою Talents for Ukraine від благодійного фонду KSE Foundation. Благодійний фонд Київської школи економіки відзначить трьох вчителів STEM і присвоїть кожному з них грант у розмірі 200 000 гривень. Збір анкет на премію триває до 8 липня, а головний переможець Global Teacher Prize Ukraine 2024 отримає 1 000 000 гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize. Взяти участь можуть усі вчителі, обмежень немає.

Подати заявку

Стартував тренінг для педагогів «Креативна подорож з Destination Imagination». Destination Imagination — це міжнародна освітня програма з розвитку креативності. Вчителі створюють команди і стають їх тренерами, однак не втручаються у творчий процес, а лише організовують його та стежать за безпекою. Команда самостійно обирає виклик, над яким працюватиме кілька місяців, а потім презентує своє рішення на Всеукраїнській олімпіаді креативності. Якщо команда здобуде перемогу, вона отримає право поїхати на всесвітній фінал Destination Imagination у США. Участь у тренінгу для освітян безкоштовна. Кількість учасників обмежена.

Долучитися
Поділитися цією статтею