ГС «Освіторія» спільно з Coca‑Cola HBC Ukraine запускають на онлайн-платформі iLearn безплатні вебінари з біології, фізики та хімії для підготовки до НМТ-2023. Також для користувачів iLearn тепер доступні Telegram-бот і оновлений тренажер тестів.

Команда «Освіторії» продовжує підтримувати українських випускників у підготовці до національного мультипредментного тесту (НМТ) 2023 і додавати нові переваги для користувачів онлайн-платформи iLearn.

З 8 березня на iLearn розпочнуться предметні вебінари з нових предметів — біології та фізики, а також згодом із хімії. Онлайн-заняття традиційно проведуть досвідчені педагоги, автори курсів для Всеукраїнської школи онлайн: Анастасія Федоренко з біології, а з фізики — Роман Вавренюк. Безкоштовна підготовка до НМТ-2023 з нових предметів проходить за підтримки Coca‑Cola HBC Ukraine.

Не пропустити вебінари у прямому ефірі користувачам iLearn допоможе новий Telegram-бот, який підготувала команда «Освіторії».

Офіційний чат-бот від iLearn це:

  • актуальний розклад вебінарів з підготовки до НМТ;
  • індивідуальні нагадування про початок обраних вебінарів;
  • посилання на всю важливу інформацію про НМТ-2023;
  • чати для обговорення підготовки для користувачів iLearn.

Підписатися на чат-бот від iLearn можна за посиланням: https://t.me/ilearn_webinars_bot

Щоб перевірити знання та визначити ступінь готовності до тесту, користувачі iLearn зможуть скористатися спеціальними тренажерами НМТ. На платформі вже доступні тренажери з математики та української мови за 2023 рік. Оновлені тестові завдання відповідають офіційним демонстраційним варіантам від Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Згодом на iLearn будуть доступні варіанти тестів із інших предметів.

Про старт вебінарів з хімії, нові предметні тренажери та інші оновлення на платформі iLearn можна дізнатися на сторінці в Instagram.

Записи усіх вебінарів з підготовки до НМТ-2023 доступні до перегляду на YouTube-каналі iLearn.

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань — таких як НМТ (Національного мультипредметного тесту) або ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання). На платформі iLearn доступні різноманітні матеріали для навчання — від відеокурсів до тренажерів і тестів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.

Переглянути
Поділитися цією статтею