Уже завтра, 20 жовтня, стартує IT Ukraine Education Summit 2022 — найбільша профільна подія, присвячена ІТ-освіті. На учасників чекають 5 цікавих панельних дискусій на теми майбутнього ІТ-освіти. А в межах кожного блоку можна буде поставити запитання експертам.

Серед запрошених спікерів — експертка ГС «Освіторія» Ірина Плешакова, яка розповість про те, як змінити професію. Вона працювала офіс-менеджеркою й асистенткою генерального директора, втілювала корпоративні стандарти Hyundai і освітні проєкти. Згодом навчалася на психолога, опанувала профорієнтацію та проджект-менеджмент і зупинятися не збирається.

Також ви почуєте найкращих спеціалістів ІТ-індустрії, представників держави, відомих ІТ-компаній (SoftServe, Sigma Software, ЕРАМ, GlobalLogic), освітніх закладів (KSE, DAN.IT Education, Mate Academy, STEM-школа INVENTOR, SET University, Український католицький університет, Національний університет ім. Тараса Шевченка), Міністерства освіти і науки України, представників регіональних ІТ-кластерів та іншіх.

Реєстрація на захід — за посиланням.

Поділитися цією статтею