Практикум «Цифровий простір педагога» — це серія навчальних онлайн-зустрічей та консультаційних занять, під час яких ми розглянемо можливості низки онлайн-застосунків, сервісів та програм для використання в освітньому процесі.

Випускників практикуму запросять до спільноти онлайн-хабу «Цифровий простір педагога» з метою продовження систематичної професійної співпраці у взаємонавчанні, а також до виступів під час вебінару «Цифровий урок: ідеї, сюжети, дизайни, ресурси». Програма проходитиме онлайн з 2 травня до 20 червня 2024 року. Долучитися можуть педагогічні працівники закладів освіти, зокрема закладів позашкільної освіти.

Вартість навчання — 1 200 грн. Для педагогічних працівників територіальних відділень Малої академії наук України — безплатно. Також під час формування групи передбачені місця для безплатного навчання педагогічних працівників з тимчасово окупованих територій (20% від загальної кількості учасників). У разі виконання 90% практичних завдань та двох фінальних проєктів учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації від НЦ «МАНУ» (60 годин / 2 кредити ЄКТС).

Подати заявку можна до 1 травня. 

Подати заявку

Поділитися цією статтею