З понеділка 21 березня «Освіторія» запускає прямі ефіри у Всеукраїнському розкладі разом з UNICEF Ukraine та Міністерством освіти і науки України. Будуть навчальні зустрічі та розвивальні з психологічною підтримкою, щоб забезпечити живий контакт з учителями й однолітками.

Ми віримо в майбутнє наших дітей і працюємо заради нього! Так, ще не всі діти в безпеці. Так, ворог щохвилини намагається знищити наше теперішнє і занапастити наше майбутнє! Та ми не дамо йому це зробити! Ми відновимо навчальний процес у тому вигляді, в якому це можливо. Це той найкращий внесок, який освітяни можуть зробити в перемогу України!

Мета навчання зараз — це перш за все підтримка дітей, їхній живий контакт з однолітками та вчителями. Під час прямого ефіру діти зможуть ставити питання, спілкуватися та відчути себе частиною спільноти!

Про що ефіри та хто їх проводить

  • Навчальні — це пояснення тем, поглиблення знань та відпрацювання навичок. Вони будуть проходити відповідно до тем шкільної програми та класів. Їх вестимуть досвідчені бійці освітнього фронту: фіналісти Global Teacher Prize Ukraine, викладачі Всеукраїнської школи онлайн, Новопечерської школи та інші експерти «Освіторії».
  • Розвивальні — це психологічна підтримка, розмови на важливі теми та планування майбутнього разом із лідерами думок, діячами мистецтва, бізнесу і науки.

Як і де дивитись

Всеукраїнський розклад з відеоуроками, завданнями, конспектами та ефірами можна подивитися на сайті МОН.

Поділитися цією статтею