Освіторія шукає вчителів у країнах Європи. Якщо ви педагог, володієте українською, перебуваєте в одній з європейських країн та готові на волонтерських засадах долучитися до навчання українських школярів, що приїхали у вашу країну, ви нам потрібні.

Через російську військову агресію велика частина українських школярів вимушено покинули свої домівки та виїхали за кордон. Громадська спілка «Освіторія» за підтримки проєктного бюро Федерального Міністерства освіти та досліджень Німеччини (BMBF) розпочинає пошук учителів для організації навчання українських школярів у країнах Європи.

Ми шукаємо україномовних освітян, учителів молодших класів та предметників, які зараз перебувають у країнах Європи та могли б долучитися до організації навчального процесу на період проведення воєнних дій. Ми хочемо, щоб українські школярі мали змогу повноцінно закінчити цей навчальний рік.

Якщо ви володієте українською мовою, маєте бажання та можете взяти на себе ведення одного чи кількох навчальний дисциплін, заповніть, будь ласка, форму

А також просимо максимально поширити серед ваших знайомих європейських колег та спільнот, які зараз займаються організацією навчання українських школярів, форму англійською мовою. Освіта – теж фронт, маємо міцно його тримати.

Фото Depositphotos.

Поділитися цією статтею