Довготермінове партнерство з Програмою сприяння громадській активності «Долучайся!» триває вже третій рік поспіль. Підтримка поточної діяльності «Освіторії» спрямована на висвітлення важливості тематики громадянської освіти та підтримки вчителів у викладанні під час війни.

Робота запланована над трьома напрямками:

— документування історій вчителів та освіти воєнного часу;

— створення методичних відео та письмових пояснень про те, як покращити та зробити можливим викладання під час і після війни в Україні;

— висвітлення через медіа практичної реалізації громадянської освіти для українських вчителів у всьому світі.

Через руйнівний вплив війни в Україні на освітній процес вчителі потребують підтримки у продовженні викладання за теперішніх умов. Саме тому запланована діяльність сприятиме створенню нових методик для застосування вчителями на уроках та висвітленню внеску вчителів у розвиток та поширення громадянської освіти в Україні.

Програма сприяння громадській активності «Долучайся!» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Співпраця є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Поділитися цією статтею