«Освіторія» вперше створила унікальну збірку ненудних освітніх матеріалів, які допоможуть вчителям професійно розвиватися. Альманах безкоштовно отримають 1000 шкіл по всій Україні.

Альманах — це 158 сторінок корисного контенту та вчительських лайфхаків. Там ви:

  • знайдете дієві вчительські конструктори та лайфхаки для суперуроку;
  • помандруєте картою освітніх можливостей;
  • отримаєте покрокову інструкцію, як не збожеволіти від дистанційки;
  • припините панікувати та дізнаєтеся все про емоційний інтелект;
  • уявите, якою буде освіта майбутнього;
  • отримаєте практичні поради із сучасних технологій.

І це ще далеко не все. Проєкт був реалізований за підтримки партнерів: компанії Accord Group (ТМ STEAM Lab), альтернативної програми для викладання англійської Green Country Books і технологічної компанії Lenovo Ukraine. Доставку повністю взяла на себе Нова Пошта.

Альманах зможуть отримати абсолютно всі школи України, а також — установи підвищення кваліфікації педагогів. Зробити це можна, заповнивши Google-форму.

Єдине обмеження — кожен заклад може отримати лише один екземпляр. Тому поспішайте замовити суперкорисний освітній подарунок до новорічних свят!

Accord Group — українська ІТ-компанія, що понад 10 років успішно працює на ринку фінтех послуг. Основні напрямки роботи компанії — інформаційна безпека, дата-центри, ІТ-аутсорсинг, базова ІТ-інфраструктура, контакт-центри. Компанія також постачає інноваційні рішення для галузі освіти.

Accord Group є розробником ТМ STEAM-lab®. Торгова марка ґрунтується на філософії об’єднання наукового методу пізнання, інженерного дизайну та якісного навчального обладнання. Вже сьогодні STEAM-лабораторії компанії під ТМ STEAM-lab® працюють у закладах освіти Києва та Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Рівненської, Львівської областей.

Green Country Books — альтернативна програма для викладання англійської для шкіл, освітніх центрів, курсів та репетиторів. Це методична підтримка для вчителів та сучасні якісні навчальні матеріали для учнів.

Автори Грін Кантрі Букс — найбільша мережа шкіл англійської в Україні Green Country із 16 річним досвідом викладання дітям 6–16 років.

Команда розробила підручники та онлайн-складову для викладання англійської учням 1–11-х класів. Цьогоріч автори створили двокомпонентний підручник з англійської «Stories»‎ для 5-х класів загальноосвітніх шкіл за моделлю «Перевернутий урок»‎, яка є успішною у світовій практиці.

Поділитися цією статтею