24 січня, у Міжнародний день освіти, відбудеться презентація оновленої версії застосунку «Вивчаю — не чекаю». Тепер учні 1–4-го класів зможуть в ігровій формі вивчати українську мову та літературу за державною програмою.

Презентація відбудеться в «Освіторія Хаб» (вул. Князів Острозьких, 2) за участю експертів освітньої та літературної спільноти. Застосунок презентуватимуть:

  • Дмитро Завгородній — генеральний директор директорату цифрової трансформації Міністерства освіти і науки України;
  • Зоя Литвин — засновниця та голова громадської спілки «Освіторія»;
  • Ганна Остапенко — методистка «Вивчаю — не чекаю/Читання», авторка підручників «Українська мова та читання» (2–3 клас) і посібника «Українська мова. Буквар»;
  • Таня Стус — письменниця, керівниця Лабораторії дитячого читання НЦ «МАНУ», засновниця проєкту підтримки дитячого читання BaraBooka.

Під час презентації вчитель початкової школи разом зі своїми учнями продемонструють, як можна цікаво урізноманітнити урок із застосунком «Вивчаю — не чекаю». Окрім того, діти прочитають уривки творів Тані Стус, які використовуються в застосунку як навчальний матеріал.

Вхід для гостей вільний, але необхідно попередньо зареєструватися за посиланням. Заповнити форму треба до 23 січня до 16:00. Після офіційної презентації гостей запрошують на каву та чай для неформального спілкування.

«Вивчаю — не чекаю» — мобільний застосунок для учнів та учениць 1–4-го класу, з яким весело і цікаво вивчати математику та читання. Його мета — надати всім українським учням та ученицям 1–4-х класів можливість навчатися за українськими навчальними програмами в будь-якій точці світу та за будь-яких умов.

Зареєструватися
Поділитися цією статтею