Зібрали для вас перелік освітніх можливостей, які стартували цього тижня.

Школи зможуть виграти 50 тисяч доларів від T4 Education. Подати заявку можуть всі школи, які мають вплив на громаду і змінюють життя учнів. П’ять обраних шкіл отримають по 50 тисяч доларів від T4 Education – глобальної платформи з ком’юніті від 200 тисяч освітян у 100 країнах світу. Подати заявку можна на сайті до 23 лютого 2024 лютого в одній з п’яти номінацій. У червні 2024 року там оголосять по 10 найкращих шкіл для кожної з п’яти номінацій. А у вересні 2024 року оголосять трьох фіналістів, історії яких розкажуть провідні світові ЗМІ. А 5 переможців у кожній номінації отримають призовий фонд у розмірі 50 000 доларів США.

Подати заявку

Школам пропонують навчання «Знайомство з СЕЕН». EdCamp Ukraine запрошує адміністрації шкіл і закладів вищої освіти, педагогів, до безкоштовної онлайн-майстерки «Знайомство з СЕЕН».  Там можна буде отримати навички стійкості з програми СЕЕН та опанувати практики стійкості, які допомагатимуть у житті і роботі та знання, як її можна впроваджувати у школі. Онлайн-майстерка «Знайомство з СЕЕН» відбудеться для всіх охочих у період з 2 до 16 лютого. Зареєструватись можна до 1 лютого включно  без конкурсного відбору. У разі успішного проходження навчання видається сертифікат про підвищення кваліфікації на 22 години.

Зареєструватися

Стартувала ініціатива з відбудови українських шкіл. Ініціатива уряду Литви в партнерстві з Агентством Відновлення «Школа майбутнього для України» за сприяння МОН України має на меті заощадити час та кошти на проєктування нових закладів освіти. У межах ініціативи буде розроблено високоякісний адаптивний проєкт школи, його буде дібрано шляхом проведення міжнародного архітектурного конкурсу. Переможець отримає 300 000 євро на його розробку. Готовий технічний проєкт школи буде безкоштовно надано громадам України та зацікавленим у будівництві партнерам. Проєкт допоможе будувати сучасні, інклюзивні та стійкі до викликів війни заклади освіти. Конкурс оголосять в лютому на сторінці литовського агенства CPVA.

Слідкувати за оновленнями
Поділитися цією статтею