Зібрали для вас список освітніх подій цього тижня. 

Інтерактивний квест від Science Kids для дітей 7—13 років з Миколаєва, Харкова та Одеси. За допомогою квесту учасники та учасниці зможуть розкрити свої вподобання у науці, зробити перші концепції своїх STEM-проєктів і покращити ментальний стан в умовах війни. Він буде відбуватися онлайн. Квест складається з п’яти завдань, які учасники та учасниці отримуватимуть послідовно після виконання попереднього. Усі діти, які дійдуть до фіналу, отримають приємні подарунки від партнерів лекторію. А 30 найкращих робіт увійдуть до виставки на найбільшій науково-популярній конференції України INSCIENCE Conference 2024, що відбудеться у вересні в Києві. Виконати завдання потрібно до 27 травня включно.

Зареєструватися

На MEGOGO з’явився новий освітній серіал «У пошуках ідентичності». Доступ до серіалу безкоштовний завдяки партнерству міжнародного медіасервісу MEGOGO та громадської організації «Культурний Проект». До створення відеосеріалу залучили 12 провідних українських науковців, які вивчають історію та культуру України. Він складається зі 128 серій, перші 71 з них вже можна переглянути у додатку MEGOGO в розділі «Освіта» або на веб-сайті MEGOGO за посиланням.

Переглянути

Академія розвитку мовних шкіл TalkEn.Cloud запрошує українців на безкоштовний онлайн-курс «Як відкрити мовну школу 2.0?». Онлайн-курс складається з 6 модулів, протягом яких учасники ознайомляться із ключовими правилами бізнес-планування, організаційно-правовими аспектами, основами формування стандартів школи й оформлення продукту, а також отримають перелік корисних сервісів та інструментів для ведення власної справи. При успішному проходженні курсу (за умови проходження фінального тесту на +80%) учасники зможуть отримати сертифікат. Навчання стартує 8 червня, а участь у ньому безкоштовна. 

Долучитися
Поділитися цією статтею