Зібрали для вас перелік освітніх можливостей, які стартували цього тижня.

Нова хвиля «Освітнього супу». Команда ГО «Навчай для України» запрошує учнів та учениць 5–10-х класів з будь-якого куточка України на безкоштовні заняття з математики та української мови. Це два онлайн-заняття на тиждень протягом 6 тижнів. Двічі на тиждень учасники та учасниці матимуть по одному заняттю з математики та української мови в малих групах. Форму реєстрації на проєкт ви знайдете за посиланням.

Зареєструватися

Преінкубаційна програма «UF Startup School Beginner». Це програма, завдяки якій юні інноватори/-ки зможуть закласти основи для власної справи. Усі учасники, які систематично відвідуватимуть онлайн-сесії та підготують презентації своїх проєктів, отримають сертифікат про завершення програми. Долучитися можуть учні віком від 15 років, які мають бізнес-ідеї та планують перетворити їх на реальний бізнес чи корисний соціальний проєкт. Дедлайн — 13 січня.

Зареєструватися

Онлайн-курс «Створи свою 2D-гру в Unity». Під час курсу учні навчаться використовувати 2D-моделі для створення ігрових об’єктів; дізнаються, як застосовувати математичні поняття в технологіях розробки комп’ютерних ігор; опанують основи об’єктно орієнтованого програмування мовою C# на прикладі програмування поведінки ігрових об’єктів. Взяти участь можуть учні 9–11-х класів, які володіють базовими знаннями та навичками програмування. 

Зареєструватися

Посібник «Інструктажі для безпеки дітей». Центр гідності дитини УКУ розробив «Інструктажі для безпеки дітей» — посібник з інтерактивними заняттями для дітей від 4 до 18 років. Він містить серію занять із додатками: зображеннями, розмальовками, іграми та qr-кодами на відеоматеріали. Ціль інструктажів — навчити дітей правил безпеки, щоб попередити можливе сексуальне насильство, булінг та кібербулінг. 

Завантажити
Поділитися цією статтею